Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

19 Storgatan
Stockholm, Stockholms län, 11451
Sweden

Ktfutbildning.se är en utbildningsplattform för utbildningar som ges av KTF, Sveff, Lim, IIH, Svenskt växtskydd och BFS. Här samlas all information om de kurser som erbjuds inom kemi och toxikologi samt mer branschspecifika ämnen som kosmetika, färg, lack, lim, industriell hygien, växtskydd och storköksutrustning.

Stort intresse för frukostseminarium om konserveringsmedel

Aktuellt

 

 

Stort intresse för frukostseminarium om konserveringsmedel

Jennie Andersson

Den 31 mars 2017 anordnar KTF Utbildning ett frukostseminarium om konserveringsmedel. Intresset för dessa utmanande och ständigt aktuella frågor för både konsumenter och tillverkare av vattenburna produkter är fortsatt stort. Vi har därför nu bytt till en större lokal så att ännu fler deltagare får möjlighet att ta till sig de budskap som våra föreläsare kommer att bjuda på. Ni är därför varmt välkomna att anmäla er genom att klicka på knappen nedan. Seminariet kommer att hållas i Venus i Näringslivets Hus.