Vad tycker våra tidigare kursdeltagare?

KTF Utbildning har som målsättning att tillhandahålla innehållsrika, matnyttiga och intressanta utbildningar i kombination med att vara ett forum för vetenskapliga och sociala branschrelaterade diskussioner. Nedan kan du läsa vad några av våra kursdeltagare tycker om utbildningar de har gått.

 
 
Bild Jens Borgqvist.jpg
 
 
Foto Theres Redeby 2016.jpg
 
Linda Expert.jpg
“2018 tog jag möjligheten att certifiera mig som CFSP genom BFS - Branschföreningen för Storköksleverantörer! Detta ger mig större helhetsförståelse för våra kunders behov och var deras utmaningar ligger. Oberoende av om du jobbar med ekonomi, sälj eller kundservice är detta en otroligt värdefull utbildning! Speciellt om du - likt mig - är ny i branschen.
— Jens Borgqvist, Global Marketing & Communications MGR/BDM Marine at Scanbox:
Jag var imponerad över kursledarnas förmåga att presentera CLP på ett så pedagogiskt och ”lättsmält” sätt, med konkreta övningar och toxikologisk bakgrund till klassificeringen. En användbar kurs som innehåller mycket fakta, presenterat så att informationen är lätt att komma ihåg och använda efteråt!
— Theres Redeby, Chemical specialist; Regulatory Affairs for Cosmetics, H&M
I en händelserik bransch som kosmetiken är det viktigt att hela tiden hålla sig uppdaterad på utvecklingen. KTF´s utbildningsdagar ger precis vad man behöver, både information och inspiration. Jag lär mig alltid mycket mer än förväntat!
— Linda Expert, Retail Academy Trainer Sweden, The Body Shop
Lathunden med omvandlingstabell mellan ADR och CLP (från kursen ”CLP-ett år kvar”) har hjälpt mig mycket i mitt arbete.
— Martina Claeson, Miljöansvarig, DAW Nordic
Idag är det viktigare än någonsin att hålla koll på vad man inte bör stoppa i produkterna. Med hjälp av KTFs utbildningar så har jag snabbare kunnat anpassa våra produkter till vad marknaden tillåter och efterfrågar.
— Lisa Bontin, Product Manager, Björn Axén
Vi har haft stor nytta av den checklista vi fick på kursen om exponeringsscenarier som kansliet höll i. Den är enkel att använda och anpassad efter vår bransch.
— Sara Nilsson, Utvecklingschef, Rekal Svenska AB
Jag har gått flera av KTF:s utbildningar och har varit väldigt nöjd med samtliga.
Kurserna håller ett bra tempo och tar upp relevant information som jag haft stor nytta av i mitt dagliga arbete.
— Pernilla Carneborn, Product Safety and Regulatory Affairs specialist, AkzoNobel Wood Coatings

Vill du också dela med dig av vad du tyckte om våra utbildningar? Skicka ett mail med text och gärna en bild till ktfutbildning@ktf.se.