Back to All Events

Krishantering

  • Näringslivets Hus 19 Storgatan Stockholm, Stockholms län, 114 51 Sweden (map)

Krishantering när krisen kommer

Varmt välkomna till branschorganisationen IKEM:s utbildning om krishantering. KTF rekommenderar denna utbildning varmt för alla er som vill lära er mer om hur man hanterar kriser. Att företag och organisationer kan utsättas för hot, olyckor och kriser av olika slag är en realitet numera. Utbildningen vänder sig till er som är i ledande ställning, SHM chefer och personer som utsetts att ingå i företagets krisorganisation, men även andra funktioner inom företaget kan ha nytta av kursen. 

Föreläsare är Ragnar Kjeserud som är expert inom krisledning. Ragnar Kjkeserud har över 25 års erfarenhet av arbete med krishantering och har bland annat genomfört ett antal seminarier i samarbete med Svenskt Näringsliv. Ragnar har lett kurser inom de flesta branscher såväl privat som offentlig bland annat inom: processindustri, kraftindustri, olja, hotell. 

Bo Olsson är senior advisor på IKEM med fokus på innovations- och säkerhetsfrågor. Han har en bakgrund i diverse ledande roller på AkzoNobel Surface Chemistry och AstraZeneca. Under sin tid på AstraZeneca har Bo Olsson bland annat byggt upp företagets säkerhetsrutiner och varit rådgivare vid incidenter och olyckor. Han har även haft en framträdande roll inom AstraZenecas krisledningsorganisation samt medverkat till förbättringar av företagets hantering av processäkerhet och farligt gods.

Tid & Plats

Kursen startar klockan 8.30 med kaffe och registrering. Kursen pågår sedan mellan kl. 09.00 - 17.00

Näringslivets Hus, Storgatan 19 (T-bana Östermalmstorg)

Pris

3.000 SEK exkl. moms. Dokumentation, kaffe och lunch ingår. 

Anmälan

Anmälan sker på IKEM:s hemsida:

Earlier Event: September 17
Diplomkurs i Färg och Lack
Later Event: October 16
Kemikaliedagarna 2019