Tillbaka till alla evenemang

Export och E-handel - Asien

  • 15 Sturegatan Stockholm, Stockholms län, 114 36 Sweden (se karta)

Export och E-handel - Asien

Asien står idag för mer än hälften av den samlade globala tillväxten, och regionen har mycket stor affärspotential för svenska företag inom flertalet branscher, inte minst konsumentvaror och däribland skönhetsbranschen. Med en snabbt ökande medelklass och köpkraft öppnas ständigt nya affärsmöjligheter, och samtidigt upplevs många asiatiska marknader som komplexa och långt från de traditionella hemmamarknaderna – så hur bör svenska företag agera för att få del i den framtida tillväxten?

KoHF har bjudit in Business Sweden för att reda ut detta. Idag har de drygt 150 konsulter på 15 kontor runt om i Asien och har länge jobbat med att stödja svenska företags tillväxt på alla marknader i regionen. I detta seminarium träffar du några experter och får möjlighet att diskutera affärsmöjligheter och nyckelfaktorer för lönsam tillväxt i en av världens mest dynamiska regioner!

Preliminärt innehåll

  • Business Sweden om Asien och dess möjligheter

  • KoHF stöd kring E-handel såsom free sales certificate

  • Praktiska exporterfarenheter från Asienmarknaden

Målgrupp

Svenska tillverkare av kosmetiska produkter som är intresserade av export av kosmetiska produkter till Asien. Även andra intressenter är naturligtvis varmt välkomna!

Tid & Plats

Sturegatan 15 (T-bana Stadion)

Tisdagen den 3 december 2019 kl. 14.30 – 16.30

Pris

Eventet är kostnadsfritt och endast till för KoHF:s medlemmar. Vid uteblivet deltagande tas en avgift på 500 kr (ex moms) per person ut. Det går bra att utse ersättare vid förhinder.

Övrigt

Vid fulltecknad utbildning eller för få deltagare vid anmälningstidens slut förbehåller vi oss rätten att återkomma med nytt tillfälle respektive att få ställa in utbildningen.

Frågor och funderingar mailas till ktfutbildning@ktf.se

Föregående
Föregående
16 oktober

Kemikaliedagarna 2019

Nästa
Nästa
4 december

Tema Hår